AANBOD

Hieronder vindt je de verschillende sporten en activiteiten die in Common Ground worden aangeboden. Neem een kijkje in alle mogelijkheden en schrijf je direct in voor de lessen!

Freerunning

Freerunning: binnen deze discipline ga je op een zo creatief en vloeiend mogelijke manier om met je omgeving. Acrobatische bewegingen zoals salto’s spelen hierbij vaak een grote rol, daarnaast is zelfexpressie ook erg belangrijk. Binnen deze discipline ontwikkel je vaak je eigen stijl, dit is een hele eigen vorm van bewegen die jou kenmerkt tijdens het bewegen en trainen.

Bij interesse mail naar onderstaande mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op zodra de lessen starten.

Mail: Freerunning@commongroundgym.nl

Martial Arts Tricking

(Martial Arts) Tricking is een mixsport van meerdere Martial Arts (zoals Taekwondo, Kungfu, Capoeira etc.) en acrobatiek (zoals Turnen, Breakdance etc.) waarbij alle elementen naar eigen stijl en voorkeur worden toegepast.

De oorsprong ligt in de ‘kata’s’ en ‘forms’ die martial artists (vechtsporters) uitvoeren om te laten zien dat ze hun technieken goed genoeg beheersen om te promoveren naar een hogere band.

Toen er competities ontstonden voor creatieve ‘forms’ werden deze zo spectaculair en acrobatisch dat er een nieuwe grensverleggende sport uit ontstond: Tricking.

Meedoen kan vanaf 12 jaar en ouder. Wil je eerst even proeven of heb jij het lef om je direct in te schrijven? Stuur dan een mailtje naar onderstaand email adres. Check het rooster voor de verschillende tijdstippen en laat ons weten wanneer jij les wilt volgen.

Kosten: 6 euro per les.
Betaling: Voorafgaand de les aan de balie.  Cash of Pin
Strippenkaart: 6 lessen voor 36 euro.

 Mail: Tricking@commongroundgym.nl

note:
Vanaf januari beginnen we met lidmaatschap en betaling per kwartaal. Het is dan niet meer mogelijk om voor een losse les te betalen.

 

 

Dans

Coming Soon!

Circus

De plek voor circus in Arnhem!
Fabriek Fysiek is een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling, vernieuwing en verbreding van circus als kunstvorm. Vanuit Arnhem geven we workshops, lessen en voorstellingen.
Bij ons is circus is niet kinderachtig of oubollig maar scherp en uitdagend.
We bieden ruimte aan artistieke maakprocessen en stimuleren artiesten die zich willen verdiepen in circus als kunstvorm.

Wij zijn een plek waar je mag dromen, durven en doen. Voor jong en oud, beginnend of gevorderd, jongleur of acrobaat, Fabriek Fysiek brengt circus met kwaliteit voor iedereen!

Bij interesse mail naar onderstaande mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op zodra de lessen starten.

Mail: Lotte@fabriekfysiek.nl 

Calisthenics

Calisthenics, kortgezegd een mix van gymnastiek en fitness en bodyweight training. Ontwikkel je eigen stijl en flow door gebruik te maken van nieuwe soorten bewegingen die niet eerder worden gedaan op bars. 

Calisthenics is daarom niet alleen goed voor een sterk bovenlichaam maar ook je eigen individuele stijl. Creeër eigen flows op bars met draaibewegen of zelfs salto’s. Dit allemaal met je eigen lichaamskracht!

Aanmelden kan binnenkort! 

Yoga

De vijf principes van yoga vormen de basis voor het bereiken van een gezond lichaam en geest door middel van yoga.

Principe 1: juiste ontspanning.
Principe 2: juiste oefening.
Principe 3: juiste ademhaling.
Principe 4: juiste voeding.
Beginsel 5: positief denken en meditatie.

Maak je lichaam en geest gezonder en verbeter je prestaties in het sporten.

Capoeira

Capoeira is een krijgskunst die elementen van vechten, acrobatiek, muziek, dans en rituelen op een zeer elegante en magnetische manier combineert. Uitgevoerd door twee personen, wordt het vaak “Capoeira-spel” genoemd dat wordt gespeeld, geen gevecht. Capoeira wordt altijd gespeeld met een glimlach op het gezicht, wat symboliseert dat de capoeirista’s niet bang zijn voor het gevaar dat komt.
Het unieke van Capoeira geeft je lichaam fysieke kracht, kracht en flexibiliteit en geeft je geest zelfvertrouwen, concentratie, moed en creativiteit.

Trampoline springen

Kom trampoline springen bij Common Ground! Met trampolines leer je vaardigheden die normaliter niet mogelijk zijn op de grond. Dubbele draai bewegen en salto’s zijn nu mogelijk! Daarnaast is het springen op de trampolines goed voor je lichaamsbeheersing en coördinatie. Je leert er niet alleen gave flips mee maar ook de juiste gevoel van je lichaam in de lucht. 

Verken de grenzen van je lichaam, spring hoger dan ooit met top atheleten in Common Ground.