AANBOD

FREERUNNING

Double Kong, Catleap, 360 Under bar, Rail flair, Backflip. Geïnteresseerd? Dit zijn verschillende tricks die je al snel zal beheersen na het volgen van de Common Ground Freerun lessen.

MARTIAL ARTS TRICKING

(Martial Arts) Tricking is een mixsport vanmeerdere Martial Arts (zoals Taekwondo, Kungfu, Capoeira etc.) en acrobatiek (zoals Turnen, Breakdance etc.) waarbij alle elementen naar eigen stijl en voorkeur worden toegepast. Onze Tricking lessen worden verzorgd door onze partner Elevating Sports.

Calisthenics

Pushups, dips, muscle-ups of iets moeilijker: de 360 pull-up. Calisthenics is de verzamelnaam voor krachtoefeningen die te maken hebben met puur het eigen lichaamsgewicht. Ontwikkel kracht, souplesse, coördinatie en flexibiliteit tijdens de trainingen die worden verzorgd door Sport-Instinct!

HIP-HOP & URBAN DANCE

HipHop wat is het precies? Hip Hop is om precies te zijn een straatcultuur met 5 elementen, namelijk: Dans, MC/Rap, Beatbox, Graffiti & DJ. In onze HipHop lessen gaan we dieper in op het element dans. Ook krijg je de mogelijkheid om te leren Urban dansen dat een mix is van alle soorten dans stijlen. Onze danslessen worden verzorgd door onze partner Underdog Dance Productions.

Acrobatiek Circus

Wil je ook gave kunstjes leren, zoals duo acrobatiek, jongleren met vuur en zelfs salto’s kunnen met behulp van springplanken? Dan is acrobatiek circus iets voor jou!