fbpx

EVENTS

URBAN EVENEMENTEN

Common Ground is specialist in het verzorgen van op maat gemaakte urban sports evenementen, marketingstunts en acties. In het verleden hebben wij meerdere evenementen gedraaid waaronder “State of Elevation” in de skatekerk Arnhem en een groot urban sports event op het martplein tijdens het WK-inline skating in Arnhem en hebben wij meegedaan aan een aantal bedrijfsmatige acties zoals een promotiecampagne van de apenkooi in Burgers zoo. Wij hebben een aanbod van stuntmensen, sportieve modellen en professionele lesgevers.

 

Vraag naar de mogelijkheden voor uw sportdag, publiekactie of side-event tijdens uw eigen festival. In samenwerking divergeren we naar een op maat gemaakte oplossing.

 

AFGELOPEN EVENEMENTEN

COMMON GROUND MARKTPLEIN 

In 2018 heeft Common Ground de urban sports festival gehouden in het hartje van Arnhem. Een divers programma voor zowel jong en oud. Het leren van salto’s, rijden op een BMX, springen van 15 meter hoog op een luchtkussen en krachttraining op bars alles was aanwezig.

Speciale workshops van nationele talenten die al jaren op het hoogste niveau van urban sport sporten. Unieke mogelijkheden om prijzen te winnen doormiddel van battles en gave give aways.