fbpx

OPEN HUIS SPORTHAL KLARENDAL

Dit evenement is voorbij. Tot de volgende!

Algemeen

Op woensdag 26 oktober is er van 12.30 – 15.00 uur een urban sports dag voor de jeugd van 7 t/m 15 jaar. Locatie: sporthal Klarendal. Toegang is gratis.

In sporthal Klarendal maak je die middag kennis met freerunnen, circus en urban dans. Ook is er een kraam waar je leert over gezonde voeding en dit zelf proeft natuurlijk.

Tijdens deze middag willen wij ook graag ouders, ondernemers, sociaal werkers en andere geïnteresseerden ontmoeten. We willen met ze in gesprek en ideeën ophalen voor de toekomst. De koffie staat klaar!

We zien jullie graag de 26e!

Een nieuwe lik verf!

Wat is er te doen?

Freerunning
Tricks

Bij dit onderdeel leer je flips, twists en toffe vaults op een speelse manier. Het gaat hierbij om stijl en uitvoering. Op een veilige manier leren we je de basics aan, leer je je eerste salto aan op onze 6x8 Airtrack en daal je af van ons unieke parkour.

Freerunning Speedstyle

Bij dit onderdeel leggen we de aandacht op snel, soepel en veilig door onze omgeving bewegen. Na een korte oefenronde met handige voorbeelden, tips en trucs, kunnen we je over een voorbedachte route gaan timen, om te kijken hoe snel je door je omgeving kan bewegen. Kan jij je eigen tijd na iedere ronde verbeteren?

(Urban) Street Dance

Streetdance is een stoere dansvorm met een mix van jazzdance, funk en hiphop. Je leert stoer te bewegen op hippe muziek van deze tijd. De dansvorm wordt veel gebruikt bij optredens zoals een flashmob midden op straat!

Circus en
Acrobatiek

Tijdens de opendag voor de wijk en community bieden wij vanuit Fabriek Fysiek een kennismaking met Circus aan. Wij zullen deze dag aan de slag gaan met verschillende circus-technieken ; onder andere jongleren, diabolo, bal en koord lopen, tissue (klimdoeken) en meer.
Je leert hierbij vaardigheden voor je hand-oog coördinatie, evenwicht, kracht waarbij het maken van plezier voorop staat!

Gezonde snack Skillz2Grow

Goed bewegen is goed eten! Skillz2Grow regelt een gezonde hap en wat te drinken tussendoor.

Meer informatie

Programma

Tijden Freerunning Tricks Freerunning Speedstyle Urban Dans Circus en Acrobatiek
12:30 - 13:00 Ontvangst Ontvangst Ontvangst Ontvangst
13:00 - 13:25 Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4
13:30 - 13:55 Groep 2 Groep 1 Groep 4 Groep 3
14:00 - 14:25 Groep 3 Groep 4 Groep 1 Groep 2
14:30 - 14:55 Groep 4 Groep 3 Groep 2 Groep 1
15:00 - 15:15 Afsluiting Afsluiting Afsluiting Afsluiting

Locatie

Workshops aangeboden door