fbpx

HUISREGELS

Onze Values

Respecteer elkaar en je omgeving. Samen zorgen we voor een veilige en schone omgeving.  Waardeer elkaar om kwaliteiten en inzet. Beoordeel elkaar op gedrag.  We gaan altijd van het positieve uit.

Niks komt vanzelf. Investeer in jezelf.  Houd vol en blijf kritisch op jezelf. Geniet van je eigen groei.

Wij maken geen onderscheid tussen culturele achtergrond, leeftijd, gender, huidskleur en opleiding . Wij zijn hier samen om van Urban Sports de genieten.  Dat is onze gemeenschappelijke factor. Discriminatie wordt NOOIT getolereerd.

Laat je ego thuis. Ego’s staan in de weg om te groeien. Respect krijg je voor kwaliteiten die je hebt en inzet die je levert. Wees altijd open voor constructieve feedback. Ga niet naast je schoenen lopen. Iedereen is even waardevol.

Alleen kom je ver, samen nog veel verder.  De community is jouw sociale vangnet, jouw inspiratie en jouw bron van kansen. Draag op positieve wijze bij om de community te onderhouden of te verbeteren.

Iedereen heeft een talent. Vind die van elkaar.

Mensen maken fouten en mensen moeten de kans krijgen deze fouten recht te zetten. Bij groeien hoort het maken van fouten. 

Huisregels

Corona regels blijven gelden zoals de overheid voorschrijft:

  • – Je komt omgekleed op locatie
  • 1,5 meter afstand
  • Je blijft thuis als je je ziek voelt, een loopneus hebt of koorts hebt.
  • Volg de instructies op van het personeel/ de vrijwilligers
  • Ouders mogen niet blijven kijken

De leiding of toezichthouders kunnen instructies geven die altijd opgevolgd dienen te worden. Bij herhaaldelijk negeren van deze instructies kan de toegang worden ontzegd.

Bij het constateren van seksisme of discriminatie kan de toegang direct worden ontzegd tot  de gym of onze evenementen.

Een opgeruimde hal is een fijne hal. Je kan makkelijk spullen vinden en je kan er langer van genieten. Zorg dus ook dat je dit voor een ander. Als iedereen net even wat meer doet dan van je verwacht wordt blijft de hal schoon en veilig.

Je dient je altijd aan te melden bij de balie voordat je de hal betreedt. Dus ook niet even snel iemand een boks geven. Onze medewerkers en vrijwilligers moeten weten dat je komt trainen.

Hiervoor worden speciale plekken gecreeerd die in het zicht is van de gebruikers en/of balie. Dure spullen laat je thuis. Ij nie niet aansprakelijk voor diefstal

Mensen maken fouten en mensen moeten de kans krijgen deze fouten recht te zetten. Bij groeien hoort het maken van fouten. 

Je dient bovendien een eigen risico formulier te tekenen. Ben je onder de 18+? Dan is een eigen risico formulier getekend door een ouder of voogd noodzakelijk.

common ground