fbpx

OVER ONS

OVER
COMMON GROUND

HET COMMON GROUND
PLATFORM

Wat?
Common Ground is de urban sports zaal van Arnhem waarin verschillende urban sporten samen komen op één locatie. Denk aan urban sports zoals: Martial Arts Tricking, Freerunning, Hip-Hop dans, circus en Calisthenics. In de toekomst wellicht nog veel meer! 

Common ground staat voor individuele ontwikkeling, voor sociale cohesie en de bedrijvigheid die daaruit kan ontstaan. Urban sports speelt hierin een elementaire rol. Er zijn geen andere sporten die zo vrij zijn als deze. Een eigen stijl. Een eigen methode. Een eigen weg. Met als enige limiet de eigen inzet. Een uitlaatklep voor de één, een bron van creativiteit voor de ander. 

Waarom?
Het sociale karakter van urban sports is uniek. Hoewel een individuele uitvoering van de sport is de ondersteuning en motivatie van een gemeenschap een bepalende factor om jezelf nog verder te pushen: Een perfect voorbeeld waarin zowel de kracht van het individu als dat van een gemeenschap naar voren komen! Autonomie EN samenwerking gaan perfect samen.

Hoe?
Common Ground ziet daarom Urban Sports als een fundament voor zijn creatieve geest, vrije ontwikkeling, ambitieuze doelen en innoverende geest. Synergie en co-creatie zijn onlosmakelijk verbonden met het karakter van deze sporten. Een omgeving om samen te komen is nodig; om gezond bezig te zijn, om te werken aan je ideeën en het ontwikkelen van plannen. In je eentje ga je snel maar met meer kom je ver.
 

DE COMMON GROUND
VISIE

Mensen samenbrengen door middel van Urban Sports en Culture
De community inspireert, motiveert en ondersteunt. Zo komen alle verschillende leeftijden en afkomsten samen.

Aanzetten om meer te sporten
Urban sports verbindt, zorgt voor groei geeft een gezonde uitlaapklep. Wij zorgen dat de jeugd weer in actie komt!

Persoonlijke ontwikkeling en co-creatie helpen wij te vormen. 
Alleen kom je ver en samen kom je nog verder. Wij helpen jongeren zichzelf te ontwikkelen, en de setting voor creativiteit en ondernemerschap te creëren in een breed en dynamisch netwerk.