fbpx

COMMON GROUND
FAQ

veelgestelde vragen

Common Ground geeft momenteel geen vaste lessen. Dit doen onze partners. Check de lespagina en vindt alle lesaanbieders. Wel bieden wij open sessie voor 16+.

Je kan zoveel vrienden en vriendinnen laten mee sporten op je strippenkaart zolang je maar de hoeveelheid

Dat kan helaas niet. Je kan wel de strippenkaart aan je vrienden of vriendinnen geven zodat zij nog kunnen genieten!

Toegang onder 16 jaar voor de vrij sporten uren is niet toegestaan. Vrij sporten is alleen bedoeld voor 16 jaar of ouder met een ondertekening van een eigenrisico verklaring.

Momenteel is Common Ground gesloten in de weekenden voor de reguliere bezoekers. Tenzij er speciele evenmenten, workshops of demonstraties zijn.

In de zaal mag alleen gedronken worden. Eten mag niet op de plekken waarop er gesport wordt. Je kunt eten naast de balie op de bestemde tafels en stoelen.

Het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Common Ground heeft een eigen kantine met alle benodigdheden voor sporters.

Je spullen kunnen veilig aan de zij kanten worden geplaatst waar je les hebt. De urban sports docent zal aangeven waar dat kan. 

Iedereen die komt sporten in de Common Ground is verplicht om in sport kleren te komen. Douchen in de gym is op dit moment niet mogelijk. Per toestel vragen we alle sporters om zo veel mogelijk rekening te houden met anderen en elkaar ruimte te geven.

Momenteel is het niet toegestaan om als ouder toe te kijken tijdens het sporten. Dit omdat we de corona maatregelen streng moeten hanteren. Vooraf wordt de begin en eind tijd aangegeven en kun je buiten de gym wachten op je kind(eren).

Staat je vraag er niet tussen? Stel hieronder je vraag en we beantwoorden je zo snel mogelijk.