fbpx

DIENSTEN

VERHUUR

Common Ground biedt de mogelijkheid om voor Urban Sports gelegenheden de zaal te onder te verhuren. Met meer dan 200m2 aan urban sports activiteiten en overige zaal mogelijkheden. 


Bekijk de verhuur mogelijkheden bij Common Ground en wie weet sta jij straks en nog veel meer in de Common Ground gym!

LESSEN

Common Ground biedt mogelijkheden in talloze Urban sporten zoals, Hip-Hop, Urban dance, Martial Arts Tricking, Freerunning, Acrobatiek en Calisthenics (body weight training). 

Met meerdere getalenteerde Urban sport docenten en faciliteiten om de sporten veilig uit te voeren. Kan Common Ground ervoor zorgen dat de lessen voor iedereen veilig zijn. Is er een Urban sport dat jou interesseerd? Klik dan op de knop hieronder om de verschillende sporten te bekijken en wellicht zien wij jou in de Common Ground Gym!

WORKSHOPS

Naast het geven van lessen zijn onze docenten en Common Ground athleten ook instaat om geinteresseerden in Urban Sporten te voorzien van workshops. Met een uitgebreid team van disciplines is Common Ground in staat voor iedere gelegenheid een workshop te geven.
Workshops kunnen bestaan uit:

  • Voor lage, middelbare en hogescholen workshops geven in wat precies Urban sports is en hoe het beoefend kan worden
  • Voor kleine evenementen als een Urban sports onderdeel.
  • Het lesgeven van een specifiek Urban sport op iedere locatie voor jong en oud. 

SHOWS

Een Urban Sports show?

Mensen die over elkaar heen salto’s maken, georganiseerde acrobatische kunsten en dans voorstellingen. Dat kan allemaal! Common Ground bezit van een uitgebreid en divers team van athleten die allemaal al eens vaker optredens hebben uitgevoerd. 

Deze Urban sport athleten zijn ervaren in het zetten van een show dat mensen enthousiasmeert en versteld laat staan, door de mogelijkheden van Urban sports. In de shows proberen we ook de cultuur mee te nemen door de juiste muziek en sfeer mee te brengen dat kenmerkend is voor een echte Urban community. 

Voor meer informatie naar de mogelijkheden voor shows klik op de knop hieronder.