fbpx

HELP ONS!

VERSTERK ONS TEAM

Intro

Common Ground wordt gedragen door de eindeloze energie van vrijwilligers, initiatiefnemers, gepassioneerde sportambassadeurs en creatievelingen. We creëren een setting waarin mensen in hun kracht kunnen staan en tegelijkertijd iets kunnen bijdragen. Een fysieke plek waar dit allemaal samenkomt is de Common Ground Gym in Klarendal. Hier komen mensen van diverse achtergronden elkaar tegen, mensen die elkaar anders niet zo snel zouden tegenkomen. Community is key binnen de visie van Common Ground. If we can dream it, we can do it. Kom jij ons helpen?

Rol: Vrijwilliger

Omschrijving: Vrijwilligers dragen Common Ground. Iedereen kan wat betekenen en we proberen mensen in hun kracht te zetten. Samen met jou kijken we hoe je een rol kan vervullen waar iedereen wat aan heeft en waar jij jou voldoening uit kan halen. Wil jij dingen leren in de praktijk? Dan kunnen wij jou de mogelijkheid geven om je persoonlijk te ontwikkelen door mee te draaien in kleine projecten. Momenteel zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in elk geval kunnen helpen met het volgende:

Taken:

  • Onderhoud hal en materialen

  • Bardiensten

  • Helpen op de gezellige klusdagen

  • Hosting van gastheerschap

  • Helpen met events

  • etc

Tijd: In overleg

 

Wil je iets betekenen? Of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via de mail!

 

Rol: Marketeer (We need you!)

Omschrijving: We zijn hard op zoek naar iemand die ons kan helpen om onze marketing tot een hoger niveau te tillen. Help jij ons om een overkoepelende strategie te bedenken en uit te voeren? Samen met onze social media beheerder, website beheerder, grafisch designer en content creator . Belangrijk voor deze rol is dat je minimale kennis hebt van urban sports en de cultuur om je te kunnen inleven in de doelgroep. Volledig op de hoogte van wat er allemaal actueel speelt? Niet persé nodig maar mooi meegenomen! Ben jij onze marketeer? Neem contact op via de mail!

 

Tijd: Minimaal 4 uur per week.

 

Rol: Grafisch ontwerper / Designer

Omschrijving: Regelmatig komt het voor dat wij stickers, flyers, t-shirts, logo’s en banners willen ontwerpen voor events of andere programmering. Ook de aankleding van onze hal is iets waar wij momenteel niet aan te komen. Het liefst zien wij een geheel urban/industrieel thema worden toegepast op het freerun parkour en de rest van de hal. Kortom, genoeg mogelijkheden om de creativiteit volledig de vrije loop te laten. Ben jij onze designer? Neem contact op via de mail!

 

Tijd: 2 – 4 uur per week.