fbpx

VERHUUR

WAT HEEFT DE COMMON GROUND?

De Common Ground is een bijzonder multifunctionele zaal waar meerdere Urban sporten samen komen. Denk aan: Turnen en acrobatiek, freerun, obstakel parkour, trampoline, dans (multifuntionele)studio. 

Voor iedere discipline hebben we de noodzakelijke faciliteiten om het veilig en gecontroleerd te kunnen beoefenen. Dit betekent dat we beschikken over materialen zoals valmatten (dikke en dunne), schuimblokken, touwen, gewichten en nog veel meer.

Alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat iedereen hier met alle plezier te komen sporten. 

Zakelijke huren bij de Common Ground?
Common Ground biedt ook de mogelijkheid om ook voor zakelijk partijen de gym te huren. Wil je kleine evenementen, workshops of feestjes geven op het gebied van Urban Sports dan kan dat binnen Common Ground. Daarnaast kun je ook voor andere doeleinden de Common Ground gym gebruiken die niet direct gericht zijn op Urban sports vraag naar de mogelijkheden via aanvraag@commongroundgym.nl

 

HUREN BIJ DE
COMMON GROUND?

Common Ground biedt voor iedereen de mogelijkheid om te komen genieten van Urban Sports. Grote partijen, feestjes, lessen, workshops of zakelijke arrangementen. Neem nu contact op met de Common Ground via aanvraag@commongroundgym.nl.