fbpx

WORKSHOPS

WORKSHOPS VOOR JONG
EN OUD

Al 11 jaar lang geven wij workshops op het gebied van Tricking en Freerunning op middelbare- en lagere scholen, sportverenigingen, wijken en sportbedrijven. Onder andere dive-rols, precisionjumps, leaps, palmspins en salto’s komen voorbij tijdens onze workshops. Ook elementen uit Tricking, capoeira en calisthenics kunnen worden aangeboden voor breedmotorische scholing, maximale creativiteit en brede kijk op vrije bewegingssporten.Wij passen onze workshops en lessen altijd aan op de leeftijd en sportachtergrond van de klas of groep kinderen, jongeren of volwassenen. Per groep van 15 zetten wij 1 docent in om kwaliteit en veiligheid te waarborgen zodat je met een gerust hart kan toekijken en zodat kinderen op persoonlijke manier geholpen worden. Neem direct contact op voor jouw freerun workshop in Arnhem en omgeving!

INZET SPORTHULPMIDDELEN

Tijdens onze freerunning workshops zijn wij zeer flexibel in het beschikbare materiaal. Voorkeur heeft wel dat op locatie materialen of elementen aanwezig zijn. Dit geldt echter niet voor specifieke tricking workshops waarbij een dojo, puzzelmatten of gras al voldoende is om basics aan te leren. Ook op sportparkjes en speelvelden weten wij altijd wel de workshops aan te passen op de locatie. Zo zijn klimrekken, hekjes, speeltoestellen en muurtjes vaak perfecte obstakels voor laagdrempelige freerun workshops. Wil je dat wij je van materialen voorzien om de workshop nog leuker te maken? Dan kan dat ook! Wat dacht je van een vette 8x4m airtrick, ofwel een tumblingbaan, waarop makkelijk naar salto’s toegewerkt kan worden door de vering van deze mat. De mat is in principe genoeg om een volledige workshop te draaien en de basics door te nemen. Let op: Een tweede docent is dan noodzakelijk voor het vervoer, de opbouw en veiligheid. Laat ons weten wat je zoekt en laat je informeren naar de mogelijkheden voor jou freerun workshop!

 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN OFFERTE

Bij Common Ground krijgt u te maken met opgeleide docenten met kennis van de sport. Zo kun je verwachten dat er altijd iemand aanwezig is met een sportopleiding, turnlicentie, VOG , eventueel EHBO en jarenlange persoonlijke ervaring. Het workshop tarief start bij 65 Euro per klokuur per trainer bij een minimale afname van 3 uur. Bij dagprogrammeringen (sportdagen) en/of bij afname van meerdere workshops kan een offerte op maat gemaakt worden. Stuur direct uw aanvraag naar info@commongroundgym.nl. Voor tricking en freerunning workshops voor je kids ga je naar Common Ground!

Mail naar: Info@commongroundgym.nl