fbpx

TEAM

TEAM

JOREN

AANJAGER

Met 10 jaar Tricking, een voorliefde voor extreme sports en de wil om positieve impact te maken zet ik mij in om de community te versterken. Wij verdienen een plek vóór en dóór Arnhem!

ERIK

COMMON GROUND DOCENT

Van origine een turner, alleen daar blijft het niet bij. Met veel liefde voor snowboarden, inline stunt skaten en freerunning weet hij dit alles samen met zijn passie lesgeven om te toveren tot een uitdagende sportles voor jong en oud.

PETER

DESIGNER

Creatief en gepassioneerd zet Peter zich al jaren in voor de community. Jarenlang op hoog niveau Tricken weet hij nu te combineren met zijn passie voor ontwerpen.

TACO

ORGANISATOR

Taco is Freerunning! Zowel als Docent en atleet zet hij zich in om kids te inspireren meer te gaan bewegen. Zijn liefde voor de sport en skills in het organiseren maken grote impact.

DABIR

STORYTELLER

Dabir is creatief, weet iedereen te motiveren en heeft een voorliefde om het allemaal vast te leggen. Zijn Instagram stories zijn legendarisch en vliegen de wereld over.

LYOS

ONLINE MARKETEER

Zorgen dat Common Ground herkenbaar en vindbaar is? Dat is precies iets waar Lyos goed in is! Een passie voor verbinden van mensen en bedrijven laat Lyos zien dat Common Ground ook achter de schermen altijd bezig is met verbinding